Botox & Fillers

Wij hebben regelmatig een BIG-geregistreerde cosmetisch arts die bij ons in de salon botox & fillers behandelingen uitvoert. Onze arts helpt je graag met het verkrijgen van een natuurlijk, maar toch zichtbaar resultaat. Bij iedere behandeling kijkt onze arts naar de wensen van de klant en geeft een eerlijk en deskundig advies.

Botox

​​Botox is een afkorting van botulinetoxine, dit is een eiwit dat door een bacterie wordt gemaakt en de overdracht van zenuwprikkels naar spieren blokkeert. Tijdens de behandeling met Botox prikt de cosmetisch arts met hele dunne naaldjes in de onderhuidse spiertjes. De spieren die zorgen voor rimpels in je gezicht zullen tijdelijk ontspannen. Hierdoor worden de rimpels minder diep of verdwijnen ze zelfs, de huid zal er dus aanzienlijk gladder uitzien. Daarnaast werkt het ook preventief tegen rimpels. Botox is volledig afbreekbaar door het lichaam en is na enkele maanden uitgewerkt. Desgewenst kan de behandeling daarna herhaald worden. Botox blokkeert ook de werking van de zenuwen op de zweetklieren, waardoor je minder gaat zweten. Tot slot kan botox ook een oplossing bieden bij hoofdpijn en/of migraine. Het resultaat is 3 - 5 maanden zichtbaar en er is weinig downtime.

Botox injecties

Fillers

Fillers worden met een kleine naald in de huid worden gespoten om een groef, plooi of rimpel tijdelijk op te vullen. Ook zijn fillers geschikt voor het vergroten van de lippen, het aanvullen van volume en het verbeteren van de gezichtscontouren. Fillers bestaan uit hyaluronzuur, een stof die van nature in ons lichaam aanwezig is. Omdat het een lichaamseigen stof is, worden de fillers in de loop der tijd door het lichaam zelf afgebroken. Het resultaat is 6 - 12 maanden zichtbaar en er is weinig downtime. Onze arts is gespecialiseerd in de Russian Flat Lips techniek, een methode die maar zeer weinig artsen in Nederland beheersen. Hierbij worden de lippen opgevuld, maar blijven ze van de zijkant mooi plat. Hierdoor krijg je geen duckface. 

.JPG