Brows & Lashes

Wenkbrauwen zijn een belangrijk element in ons gezicht. Met de juiste behandeling creëren we perfecte wenkbrauwen die goed bij je passen en je een mooie uitstraling geven. Wij hebben een breed aanbod aan behandelingen zodat we het beste uit jouw wenkbrauwen kunnen halen. Om je ogen en gezicht nog meer te laten spreken, kan je bij ons ook terecht voor de populaire lash lift behandeling.

Brow Shaping

De wenkbrauwen worden in model gebracht door te waxen, epileren en knippen. We kijken naar wat bij je gezichtsvorm past en luisteren goed naar wat je wensen zijn. Je kunt ervoor kiezen om de behandeling af te sluiten met wenkbrauwverf, zodat je wenkbrauwen nog beter naar voren komen.

.jpg

Henna Brows

Bij de henna brows treatment maken we gebruik van de browmapping techniek. Hiermee kunnen we optimaal de vorm van de wenkbrauwen bepalen. Voordat we de henna aanbrengen laten we je de vorm zien, zodat we het eventueel nog aanpassingen kunnen maken naar jouw wensen. De wenkbrauwen worden in vorm gebracht door te waxen, epileren en knippen. De henna brengen we aan in de gewenste kleur. Ook voor lichte haarkleuren hebben we geschikte kleuren henna. Om de wenkbrauwen niet te hard te laten ogen, creëren we met een speciale techniek een mooi ombre-effect. 

.jpg

Brow Lift

Probeer de nieuwste brow trend uit en ga voor de brow lift behandeling. De wenkbrauwhaartjes worden omhoog gelift en mooi in model gebracht. De brow lift zorgt ervoor dat de wenkbrauwen voller ogen en dat ze tot wel 6 weken lang in de gewenste vorm blijven. Ga voor een strakke of juist voor een fluffy & wilde look. Om de brow lift compleet te maken, worden de wenkbrauwen gewaxt en eventueel geverfd.

brow-lamination.jpg

Lash Lift

Bij een lash lift worden de natuurlijke wimpers gelift. De wimpers lijken hierdoor een stuk langer en dat zorgt voor een mooie open oogopslag. Tevens geeft de lash lift een prachtig gekruld effect aan de wimpers. Lash botox is ook een onderdeel van de behandeling en zorgt voor een intense voeding en verzorging van de wimpers. Voor een nog intenser resultaat kan je de wimpers ook laten verven. Het effect van een lash lift is tot wel 6 weken zichtbaar. 

17848994567213478.jpg