Veelgestelde vragen

Behandelingen Brows & Lashes

Waar kan ik de prijzen vinden voor de Brows & Lashes behandelingen?


Klik hier om de tarieven voor onze Brows & Lashes behandelingen te bekijken!
Zijn er contra-indicaties voor de behandelingen?


Ja die zijn er! Indien een of meerdere van de onderstaande contra-indicaties op jou van toepassing zijn, dan is het niet mogelijk om deze behandeling bij ons te laten uitvoeren: Voor een Brow behandeling: Open wond(en) in het gezicht Psoriasis/eczeem in het gezicht Schimmelinfectie in het gezicht Gebruik van huidverdunnende medicatie (zoals Roaccutane) Spataders in het gezicht Herpes Conjunctivitis Moedervlek(ken) in het wenkbrauwgebied Verbranding (door de zon) in het wenkbrauwgebied Wondje, irritatie, ontsteking of zwelling in het wenkbrauwgebied Recent littekenweefsel in het wenkbrauwgebied Allergie voor colofonium (hars, rosin) / pleisterallergie Bij behandeling met wenkbrauwverf / henna: Allergie voor PPD Daarnaast wordt de Henna Brows behandeling afgeraden bij vrouwen die zwanger zijn of borstvoeding geven. Voor een Lash Lift behandeling: Gebruik medicatie die invloed heeft op haar- en/of hormoonhuishouding Overmatig tranen Extreem droge ogen Huidaandoeningen op en/of rond de ogen (psoriasis/eczeem) Glaucoom Cataract Oogontsteking Blefaritis Chemo of bestraling Alopecia Recent littekenweefsel rondom de ogen (< 6 maanden geleden) Recente laserbehandeling ogen (< 3 maanden geleden) Bij Lash Lift met verven: Allergie voor PPD
Wat zijn de voor- en nazorginstructies?


- Voor- en nazorg Henna Brows - Voor- en nazorg Brow Lift - Voor- en nazorg Lash Lift
Hoe lang moet er tussen behandelingen zitten?


Bij wenkbrauw behandelingen adviseren wij om het eens in de 4-6 weken een behandeling te laten doen. Bij het gebruik van verf of henna is het belangrijk dat er minstens 4 weken tussen zit, zodat je geen PPD allergie ontwikkelt. Voor vaste klanten die binnen 5 weken een nieuwe Henna Brows behandeling boeken bij ons, hebben wij een speciale tarief met 5 euro korting. Bij een Lash Lift en Brow Lift moet er minimaal 6 weken tussen de behandelingen zitten.

Afspraken

Hoe kan ik een afspraak inplannen?


Dat kan via ons boekingssysteem, klik hier om een afspraak in te plannen! Telefonisch, via de mail of WhatsApp is ook mogelijk, maar onze voorkeur gaat uit naar ons boekingssysteem omdat je dan eenvoudig alle beschikbare dagen en tijden kan inzien.
Hoe kan ik mijn afspraak verplaatsen of annuleren?


Via de afspraakbevestiging of in je Treatwell account kan je de afspraak verplaatsen of annuleren. Wij verzoeken wel om dit minstens 48 uur van te voren te doen, zodat het plekje tijdig vrij komt voor een andere klant en zodat wij niet ineens een gat in onze agenda hebben!
Mag ik iemand meenemen naar mijn afspraak?


Helaas is dit niet altijd mogelijk, stuur ons van te voren even een berichtje om te overleggen.

Webshop

Kunnen jullie mij een advies geven over de producten?


Jazeker! Kom gerust bij ons langs of stuur ons een berichtje en we helpen je graag vrijblijvend verder! In onze webshop kun je de producten ook filteren op huidtype / huidprobleem, zodat je alvast een selectie te zien krijgt van producten die voor jou geschikt zijn.

Behandelingen Huidverbetering

Waar kan ik de prijzen vinden voor de Huidverbetering behandelingen?


Klik hier om de tarieven voor onze Huidverbetering behandelingen te bekijken!
Zijn er contra-indicaties voor de behandelingen?


Over het algemeen hanteren wij voor onze gezichtsbehandelingen de volgende contra-indicaties:

 • Verbrande huid (door de zon) in het gezicht
 • Wondje(s) of extreme irritatie in het gezicht
 • Psoriasis of eczeem in het gezicht
 • Schimmelinfectie in het gezicht
 • Recent littekenweefsel in het gezicht (< 3 maanden)
 • Recent botox of fillers laten plaatsen (< 3 weken)
 • Gebruik van Roaccutane
Wat zijn de opties van de Geneo Facial?


Geneo Facial Basic: Enkel de OxyGeneo behandeling, dit is de 3-in-1 superfacial van Geneo met een milde vorm van microdermabrasie, fruitzuurpeeling en zuurstoftherapie. Deze behandeling is zeer geschikt voor de jongere huid (tot 25-30 jaar) of als onderhoud. De behandeling bestaat uit een reiniging, Oxygeneo, werkzame stoffen insluizen met Ultrasound en afsluitend masker en dagverzorging. Er zijn vier type behandelingen mogelijk van de Oxygeneo, namelijk: Balance: diep reinigend en zuiverend Illuminate: verhelderend en egaliserend Revive: anti-aging Hydrate: hydraterend Geneo Facial Anti-aging: Dit is een combinatie van de Oxygeneo, Ultrasound en TriPollar. Door de combinatie met de TriPollar kunnen we nog meer resultaat behalen op het gebied van huidverjonging. Rimpels en lijntjes zullen zichtbaar verminderen en slappe huid wordt verstevigd, verstrakt en gelift. De behandeling staat uit een reiniging, Oxygeneo, werkzame stoffen insluizen met Ultrasound, TriPollar en afsluiting met dagverzorging. De Geneo Basic en Geneo Anti-aging behandelingen zijn beide los te boeken of in een kuur van 3 of 6 sessies. Voor het optimale resultaat raden wij altijd aan om een kuur te boeken en vervolgens te onderhouden met losse sessies. TriPollar behandeling: Wij bieden de TriPollar ook als losse behandeling aan voor een mini facelift effect. Ideaal voor als je voor een feestje, presentatie of bijzondere gelegenheid nog even die extra boost nodig hebt. De perfecte snelle behandeling voor in je drukke agenda! Ook kan er 1 zone TriPollar aan andere skincare behandelingen toegevoegd worden, bijvoorbeeld aan een Geneo Facial Basic behandeling of een Mini Facial. Zo kunnen we jouw probleemzone(s) nog even extra aanpakken. Zones die behandeld kunnen worden zijn de fronsrimpel, kraaienpootjes, voorhoofdrimpel en/of neus-lippen plooi.
Voor wie zijn NOON behandelingen geschikt?


Met NOON behandelingen kunnen wij verschillende huidproblemen aanpakken. De behandelingen zijn geschikt voor acne, hyperpigmentatie, huidveroudering, seborrhoïsch eczeem en rosacea.
Wat houdt een NOON behandeling in?


Een NOON behandeling is o.b.v. peelings. Tijdens de eerste behandeling starten we met een uitgebreide huidanalyse waarna we een persoonlijk behandelplan op opstellen. Het is geen behandeling voor de ontspanning, maar echt gericht op het verbeteren van de huid. Voor ieder huidprobleem is er een andere aanpak en per behandelfase verschillen de behandelingen ook weer van elkaar, er is dus geen standaardbehandeling van NOON. Wel staan de peelings in iedere behandeling centraal.
Moet ik bij een kuur met meerdere behandelingen het gehele bedrag in 1 keer betalen?


In principe wel. Als je meerdere sessies in een keer boekt, is de prijs teruggerekend namelijk lager. Als je nog twijfelt is het bij ons ook mogelijk om na de eerste behandeling te beslissen of je een kuur boekt. In dat geval betaal je het resterende bedrag voordat je voor de 2e behandeling komt.

Behandelingen PMU

Waar kan ik de prijzen vinden voor de PMU behandelingen?


Klik hier om de tarieven voor onze PMU behandelingen te bekijken!
Zijn er contra-indicaties voor de behandelingen?


Ja die zijn er! Indien een of meerdere van de onderstaande contra-indicaties op jou van toepassing zijn, dan is het niet mogelijk om deze behandeling bij ons te laten uitvoeren:

 • Hemofilie
 • Chronische huidziekte
 • Contactallergie
 • Diabetes
 • Immuunstoornis
 • Hart- en vaatafwijkingen
 • Hiv/Aids
 • Verstoorde wondgenezing / stollingsproblemen / keloidvorming / hypo- of hyperpigmentatie
 • Allergie voor pigmentstoffen of andere materialen waarmee SPMU wordt gezet
 • Recent litteken in het te behandelen gebied (< 1 jaar)
 • Recente bestraling of (plastische) chirurgie in het te behandelen gebied (< 1 jaar)
 • Verbranding (door de zon) in het te behandelen gebied
 • Wondje, irritatie, ontsteking of zwelling in het te behandelen gebied
Als je onder behandeling bent van dermatoloog of oncoloog, dan is er toestemming vanuit je arts nodig. Daarnaast wordt PMU afgeraden bij zwangere vrouwen en vrouwen die borstvoeding geven.
Waar moet ik rekening mee houden bij het boeken van een PMU behandeling?


Je moet in principe rekening houden met alle voor- en nazorg instructies die in de vraag hieronder gelinkt staan. De belangrijkste punten waarmee je rekening moet houden zijn:

 • Niet in de zon of onder de zonnebank 2 weken voor en na de behandeling, dus houd rekening met geplande vakanties (zonvakanties en wintersport)
 • Twee weken lang geen gezichtsbehandelingen, zoals peelings, chemische behandelingen en microdermabrasie
 • De wenkbrauwen worden tijdens de eerste 1,5 week na de behandeling donkerder en gaan vervellen, dus houd rekening met belangrijke evenementen die gepland staan
 • Een maand voor en na de behandeling geen botox en/of fillers in/rondom het te behandelen gebied
Wat zijn de voor- en nazorginstructies?


- Voor- en nazorg Powder Brows - Voor- en nazorg Infralash
Hoe wordt de kleur gekozen en is er kans op verkleuring?


De kleur wordt afgestemd op je haarkleur, kleur van je wenkbrauwen en natuurlijk jouw wensen. Voor iemand met heel lichtblonde wenkbrauwen is het mogelijk om de SPMU donkerder te laten zetten, maar het pigment zal enkel op de huid onder de wenkbrauwen pakken en dus niet op de wenkbrauwhaartjes zelf. In dat geval zul je dus wel de wenkbrauwhaartjes moeten verven of bijtekenen. Het beste is daarom om dicht bij de natuurlijke kleur van de wenkbrauwen te blijven. Wij combineren pigmenten om tot de juiste kleur te komen, de ondertoon van de kleur kan warm, neutraal of koel zijn. Wij maken deze keuze op basis van de ondertoon van je haarkleur en huidtype. Een koele of neutrale kleur kan vlak na de behandeling warmer lijken omdat de huid eronder wat rood kan worden door het zetten van de SPMU. Dit trekt binnen een dag weg. Als je je goed aan de voor- en nazorg houdt, dan is er geen kans op verkleuring. De belangrijkste nazorgregel om verkleuring te voorkomen is om de wenkbrauwen absoluut niet bloot te stellen aan de zon (of zonnebank) de eerste 2 weken na de behandeling. Daarna is het zeer belangrijk om je wenkbrauwen altijd met factor 50 te beschermen. Tip: wij verkopen een facial sun mist van Mesoestetic, deze factor 50 zonnebrand kan je over je make-up heen sprayen.
Waarom zijn er twee behandelingen nodig?


De nabehandeling na 5-8 weken is nodig om het perfecte eindresultaat te krijgen. Na de eerste behandeling blijft er na genezing ongeveer 30-40% van de kleur over, na de nabehandeling blijft er uiteindelijk ongeveer 70% over. De nabehandeling is dus heel belangrijk om tot de gewenste kleur te komen en ook om de houdbaarheid te verlengen. Zonder nabehandeling zal het effect namelijk snel vervagen.
Hoe vaak moet ik een touch-up laten uitvoeren?


Over het algemeen raden wij aan om eens in de 1 of 2 jaar een touch-up te laten uitvoeren. De houdbaarheid van de SPMU verschilt per persoon, je kan rekening houden met de volgende gegevens: Huidtype: Bij een droge huid gaan powderbrows langer mee, dan bij een normale of vettere huid. Leeftijd: Een jonge huid vernieuwt snel, waardoor de powderbrows sneller zullen vervagen. Een rijpere huid heeft een tragere huidvernieuwing en zal dus langer het resultaat blijven zien.

Behandelingen Nails

Waar kan ik de prijzen vinden voor de Nails behandelingen?


Klik hier om de tarieven voor onze Huidverbetering behandelingen te bekijken!
Zijn er contra-indicaties voor de behandeling?


Ja die zijn er! Indien een of meerdere van de onderstaande contra-indicaties op jou van toepassing zijn, dan is het niet mogelijk om deze behandeling bij ons te laten uitvoeren:

 • Besmettelijke huidziekten / huidaandoeningen
 • Schimmelinfectie op de handen of nagels
 • Open wonden op de handen of nagels
 • Eczeem of psoriasis op de handen
Bij manicure behandeling:
 • Diabetes
Onderstaande indicaties kunnen ervoor zorgen dat je minder lang plezier hebt van je gellak:
 • Zwangerschap
 • Overgang
 • Beschadigde of zwakke nagels
 • Gebruik medicatie die invloed heeft op hormonen
Is gellak schadelijk voor mijn natuurlijke nagels?


Gellak is niet schadelijk als het door een gecertificeerde professional wordt aangebracht en verwijderd. Bij ons ben je in goede handen en wordt de behandeling hygienisch en vakkundig uitgevoerd.
Ik heb dunne en/of breekbare nagels, is gellak geschikt voor mij?


Jazeker. Gellak is dikker en steviger dan gewone nagellak, zolang de gellak op de nagels zit zullen je nagels dus minder snel breken. Voor nog meer versteviging raden wij een BIAB behandeling aan.

Behandelingen Botox & Fillers

Wat is het BIG-nummer van de cosmetisch arts?


Onze cosmetisch arts staat geregistreerd onder BIG-nummer 89918021101