Huidverbetering

Onze huid is ons grootste orgaan, daarom is een goede verzorging van de huid onmisbaar. Met de juiste thuisproducten en regelmatig een skincare behandeling kom je al heel ver. Wij werken met geavanceerde apparatuur en het revolutionaire skincare merk NOON Aesthetics. Haal het beste uit jouw huid met een van onze behandelingen.

Geneo Facial

Geneo biedt met OxyGeneo een unieke 3-in-1 behandeling van microdermabrasie, fruitzuurpeeling en zuurstoftherapie. Tijdens een zeer aangename behandeling wordt de huid gelijktijdig mild geëxfolieerd en voorzien van actieve werkstoffen terwijl zuurstof naar het huidoppervlak wordt geleid. 

Om rimpels te verminderen en de huid te verstrakken beschikt Geneo over de gepatenteerde TriPollar radiofrequentie. Een TriPollar behandeling voelt aan als een aangename warme massage en geeft een direct zichtbaar resultaat. Met een kuur zorgt dit voor duurzame huidverbeterende resultaten zonder chirurgische ingrepen of hersteltijd. 

Geneo behandelingen zijn geschikt voor een breed scala aan huidtypen, leeftijden en behoeften en kunnen los of gecombineerd ingezet worden. Dit maakt het een perfecte oplossing om de huid optimaal te onderhouden en te werken aan de algehele verbetering van de huid.

.jpg

NOON Huidverbetering

NOON Aesthetics is een gespecialiseerd merk dat esthetische behandelingen voor huidverbetering biedt met medische resultaten. Dankzij het gepatenteerde DermShield Technologie is het mogelijk om met hogere concentraties werkstoffen en paraceutische peelings te werken, zonder de bekende bijwerkingen zoals roodheid, irritatie of onaangenaam gevoel.

Hiermee biedt NOON als eerste innovatieve en indrukwekkende resultaten voor een grote variatie aan huidproblemen zoals huidveroudering, hyperpigmentatie, acne, eczeem, rosacea en nog veel meer, zonder de typerende bijwerkingen.

NOON behandelingen zijn op basis van peelings. Bij de eerste afspraak stellen we een persoonlijk behandelplan op waarmee het beste resultaat behaald kan worden. We adviseren om gebruik te maken van onze speciale introductie kuur, waar ook een startkit met fantastische NOON thuisproducten bij is inbegrepen.

.jpg

Microneedling

Microneedling is de nieuwe trend op het gebied van huidverbetering. Met de M-pen van het merk Mesoestetic worden minuscule wondjes in de huid gemaakt door middel van fijne naaldjes. Dit stimuleert de huidvernieuwing en de aanmaak van collageen en elastine. De micro kanaaltjes die door de behandeling ontstaan zorgen voor een betere opname van werkzame stoffen, dit resulteert in een zichtbare verbetering van de huid. Microneedling kan toegepast worden om huidveroudering, pigmentvlekken en/of (acne-) littekens te verminderen en tegen te gaan.

.jpg

Mini Facial

Onze Mini Facial is een basis gezichtsbehandeling. De huid wordt gereinigd, we exfoliëren de huid met een milde scrub, daarna sluizen we een serum met werkzame stoffen in met Ultrasound en we sluiten de behandeling af met een masker en dagverzorging. Een heerlijke en ontspannende behandeling om de huid weer even te laten stralen!

gelaats

Casmara Algenmasker

Het Casmara algenmasker kan als extra worden geboekt bij een van onze gezichtsbehandelingen. Casmara heeft een uniek maskerprogramma dat bestaat uit 12 alginaatmaskers die toepasbaar zijn op uiteenlopende huidtypen. De maskers zorgen stuk voor stuk voor een krachtige hydratatie. Door het drogen van buiten naar binnen, versterkt het de opname van werkstoffen.

Het masker wordt in zijn geheel over het gezicht heen aangebracht, hierbij worden dus ook de ogen en mond bedekt (tenzij de klant anders wenst). Het effect van het masker dringt hierdoor ook door op plaatsen waar andere maskers vaak niet komen. Op deze manier worden ook wallen en rimpels rondom de ogen en mond aangepakt. Het masker wordt als peel-off verwijderd.

.png