Nails

Met mooi verzorgde handen en nagels kom je goed voor de dag. Bij ons kan je terecht voor een mooie kleur gellak met een Russian Manicure. Zorg ervoor dat je handen er altijd op en top uitzien of laat ze eens extra verwennen voor een speciale gelegenheid.

Gellak of BIAB met Russian Manicure

Gellak is een gekleurde lak die uitgehard wordt onder een LED lamp. We brengen de gellak aan op je natuurlijke nagels en het resultaat gaat ongeveer 3 tot 4 weken mee. Kies uit een van onze vele mooie kleuren en wij zorgen dat je nagels perfect gelakt worden. BIAB is een extra versteviging van de nagels, ook wel Natural Nails Treatment genoemd. Door de versteviging kunnen de nagels sterker worden en groeien, de behandeling is dus zeker geschikt als je zwakke nagels hebt of nagels bijt. BIAB is beschikbaar in prachtige nude kleuren, voor een natuurlijk resultaat.

De gellak of BIAB behandeling bevat standaard een Russian Manicure met de elektrische vijl. De combinatie van manicure en gellak zorgt voor het perfecte totaalplaatje. Bij de manicure worden de nagels goed voorbereid voor de gellak. Een van de onderdelen is het verwijderen van velletjes en de nagelriemen. De gellak kan hierdoor nog preciezer en mooier worden aangebracht. Daarnaast duurt het ook langer voordat de uitgroei zichtbaar is, je geniet dus nog langer van het resultaat. Bij de behandeling worden de nagels ook in de gewenste vorm gevijld en sluiten we af met een verzorgende nagelriemolie en handcreme. 

.JPG