Over ons

The Beauty Works opende in september 2020 haar deuren opende in het idyllische plaatsje Vreeswijk in Nieuwegein. In onze mooie salon kun je terecht voor al jouw beautywensen, wij zorgen ervoor dat je weer stralend de deur uitgaat!

Ons team bestaat uit gecertificeerde beauty professionals die streven naar perfectie. Jouw tevredenheid is onze prioriteit. Wij volgen het hele jaar door trainingen om te perfectioneren en specialiseren en om als eerste te leren over de nieuwste trends.

Op onze website kan je zien welke behandelingen wij allemaal aanbieden en kan je eenvoudig een afspraak inplannen via ons online boekingssysteem. Uiteraard kan je ook altijd langskomen of een berichtje sturen voor een vrijblijvend advies.

.JPG

Onze salon

Onze salon is gevestigd in Vreeswijk, het oude gedeelte van Nieuwegein. Onze locatie is makkelijk te bereiken vanaf de A2 en A27 en je kan gratis parkeren voor de deur. Ontdek ook de leuke winkels en horeca in de buurt!

.jpg

Onze shop

In onze salon kun je niet alleen terecht voor diverse beauty behandelingen, maar ook voor hoogwaardige schoonheidsproducten en leuke gadgets om jouw ultieme beauty beleving thuis voort te kunnen zetten. Je kan via onze webshop de producten ook eenvoudig bestellen.

.JPG

Onze merken en apparatuur

Wij werken in onze salon uitsluitend met hoogwaardige en gecertificeerde producten en apparatuur. Wij willen het allerbeste voor onze klanten en daarom is alles waar wij mee werken door onszelf getest. Wij werken pas met een merk als wij daar volledig achter staan!