PMU

Met permanente make-up geniet je meerder jaren van prachtige wenkbrauwen. Op basis van jouw wensen en onze expertise creëren we mooie Powder Brows die echt bij jou passen. Ook voeren wij de Infralash behandeling uit, dit is een prachtige subtiel lijntje tussen de wimperrand. Met twee behandelingen bereiken we een mooi natuurlijk resultaat, daarna is het een kwestie van eens per 1 of 2 jaar de Powder Brows of Infralash te laten bijwerken. 

Wij beschikken over een GGD vergunning.

Powder Brows

Met Powder Brows sta je elke ochtend op met prachtig gevormde wenkbrauwen, zonder daar ook maar iets voor te hoeven doen. Voor de behandeling bespreken we samen wat jouw wensen zijn qua vorm en kleur. Door middel van browmapping bepalen we de vorm, deze methode zorgt ervoor dat de vorm goed bij je gezicht past en dat de wenkbrauwen mooi symmetrisch zijn. Voordat we verdergaan met de behandeling overleggen we altijd of je akkoord bent met de vorm door het voor te tekenen. Het is dan mogelijk om nog wat aan te passen.

Onze Powder Brows worden gezet met een van de beste PMU apparaten en pigmenten die op de markt verkrijgbaar zijn. In tegenstelling tot ouderwetse permanente make-up en microblading, worden Powder Brows niet te diep in de huid gezet. Dit maakt het een uiterst veilige behandeling, waarbij er geen risico is op vorming van littekenweefsel of verkleuring. 

De behandeling is voor de meeste klanten vrijwel pijnloos en duurt ongeveer 2 uur. 

.jpg

Infralash

Met infralash creëren we een subtiel lijntje tussen de wimpers. Hierdoor oogt de wimperrand voller en zien je ogen er sprekender uit.

 

Infralash kan boven en/of onder worden toegepast. Het lijntje zal met de ogen gesloten niet zichtbaar zijn, waardoor het heel subtiel en natuurlijk oogt. 

Net zoals bij de Powder Brows behandeling werken we ook bij de Infralash behandeling met dezelfde hoogwaardige apparatuur en pigmenten.

De behandeling is voor de meeste klanten vrijwel pijnloos en duurt ongeveer 1 uur.

_edited.jpg